+36 30 211 2569 info@carprotectcenter.hu

Miért érdemes körültekintően választani, ha karosszériavédő fólia telepítését szeretnénk?

2021.01.15.

Miért érdemes körültekintően választani, ha karosszériavédő fólia telepítését szeretnénk?

Már itt az elején tisztázzuk, hogy mindaz, amit a következőkben leírunk, az nem mások munkájának leértékelése, minősítése. Nem áll szándékunkban senkit megsérteni, ha bárki magára ismer, az csak a véletlen műve lehet.
Miért áll ez itt a cikk elején? Azért, mert az elmúlt évek tapasztalatai azt mondatják velünk, hogy a karosszériavédő fólia telepítése nem minden esetben sikerül úgy, ahogyan az elvárható lenne. Az elvárható, az mindkét fél részéről elvárhatót jelent. Egyrészt a szakember saját magával szembeni elvárását, másrészt az ügyfél elvárását, hiszen a kettőnek egybe kellene esnie ahhoz, hogy mindenki elégedett legyen. Sajnos ez nem mindig sikerül, hiszen sok esetben saját magunk tapasztaljuk, hogy jönnek ügyfelek, akiknek más műhelyben telepítésre került a karosszériavédő fólia, és bizony hagyott kívánni valót maga után a munka minősége. Mi magunkkal szemben éppen ezért elég magas elvárást támasztottunk, ami garantálja, hogy nem kapunk olyan ügyfélpanaszokat, amik arról szólnak, hogy problémás volt a karosszériavédő fólia telepítése. 

Hogyan érjük el, hogy tökéletesen sikerüljön a karosszériavédő fólia telepítése?

Ez nagyon sok körülmény együttes hatásán múlik. Befolyásoló tényező

  • a hőmérséklet,
  • a páratartalom,
  • a szálló por,
  • de még a telepítés közben viselt ruhanemű is, hiszen abból sok szösz kerülhet a fólia alá.

Nagyon sok múlik a karosszériavédő fólia telepítés során a felület előkészítésén is. Tökéletesen por, zsírmentesnek kell lennie, és visszahajtásoknál is nagyon alapos tisztítást kell végezni annak érdekében, hogy az tökéletesen megtapadjon.

 

Azonban a legfontosabb számunkra az, hogy szabásmintából dolgozunk. Mit jelent ez?

Ez azt jelenti, hogy az XPEL, amivel mi dolgozunk, és amit forgalmazunk is karosszériavédő fóliatelepítését végző partnereinknek, biztosít egy szoftvert, amivel képesek vagyunk a gépjárművek elemeire a pontos gyári méretet egy szabásminta segítségével kivágni. Ez gyakorlatilag milliméter pontossággal készül el, így elkerülhetjük azokat a helyzeteket, amikor az autó fényezésén kell kivágni a szükséges méretet.

Ez a méretre vágás egy fantasztikus lehetőség arra, hogy tökéletes munkát tudjunk kiadni a kezünkből, és képesek legyünk megfelelni ügyfeleink elvárásainak.

[Total: 0    Average: 0/5]