+36 30 211 2569 info@carprotectcenter.hu

Miért is érdemes igénybe venni a karosszériavédő fólia védelmét?

2020.09.04

Mindaz, aki autóval közlekedik, tisztában van azzal, hogy használat közben bizony elég sok hatás éri az autó fényezését. Ezek lehetnek környezeti hatások, mint a nap UV sugarainak ártalmas hatása, vagy lehet savas eső. Környezeti hatásként lehet említeni a menetszéllel érkező homokszemcséket is, amik szintén hatással vannak a fényezés állapotára.
Lehetnek fizikai hatások, úgymint a kavicsfelverődés, ami igen bosszantó eredményt produkál, leginkább a motorháztetőn, a sárvédőkön. De lehet ennél bosszantóbb is, mint például az ajtó rányitás, vagy egy bevásárló kocsival való találkozás.
Véd-e ezek ellen a karosszériavédő fólia? A válasz egyértelműen igen. Ha valaki hosszútávú, tartós védelmet szeretne, akkor a karosszériavédő fólia lesz a megoldás. Persze, ha szereti az autóját, és a gyári fényezést védeni szeretné az előbb említett hatásokkal szemben.

Mit ajánlunk mi?

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a fólia telepítés, forgalmazás piacán. Termékünk, az XPEL, amit nem csupán telepítünk, de a gyártó magyarországi képviseletét is ellátjuk. Amerikai gyártó, nagy múlttal, tapasztalattal, folyamatos innovációval azért, hogy széles körben tudjon elégedett megrendelőket szerezni, és természetesen megtartani a már meglévő ügyfeleket.
A cég filozófiája, ami természetesen is a mi filozófiánk is, hogy aki a karosszériavédő fólia mellett dönt, az a legjobb minőséget, kifogástalan telepítést, és hosszú távú garanciát kapjon.

Miért az XPEL karosszériavédő fólia?

Az alábbiakban rövid áttekintést adunk az XPEL karosszéria védő fólia legfőbb előnyeiből:

  • 10 év gyártói garancia
  • öngyógyuló fólia
  • védelem vegyi behatások ellen,
  • jó ár-érték arány

Mit jelent egy karosszériavédő fólia esetében a 10 év garancia?

Az XPEL Ultimate Plus karosszériavédő fólia 10 éves gyártói garanciája szinte egyedülálló. A garancia vonatkozik a sárgulásra és a töredezettségre egyaránt.

Milyen lehetőség van nálunk a karosszériavédő fólia telepítésére?

 

 

  • részleges front, úgynevezett bikini méretben (ez kb. a motorháztető első harmada, a sárvédők első harmada, a lökhárító és a lámpák, tükrök)
  • teljes eleje, más néven total front (teljes motorháztető, két sárvédő, ’A’ oszlopok, tető eleje, lökhárító, lámpák, tükrök, kilincsfészkek)
  • teljes karosszéria, vagy total (értelem szerűen a teljes fényezett felület.
[Total: 1    Average: 5/5]