+36 30 211 2569 info@carprotectcenter.hu

Szolgáltatások

POLÍROZÁS

A szakszerű polírozás hatására elhasználódott fényezése visszanyeri gyári állapotát. A szolgáltatást követően utóápolási tanácsokkal is ellátjuk. A megfelelő módszernek és alapanyagoknak köszönhetően a csillogó hatás hosszútávon megőrizhető.

KŐVÉDŐ FÓLIÁZÁS

A kővédő fólia segít abban, hogy autója fényezése hosszútávon megőrizze gyári állapotát. Megfelelő minőségű alapanyag használatával a fólia felülete csillogó marad több év elteltével is. Az autó továbbértékesítésekor a kővédő fólia eltávolítható. Eltávolítás után a megóvott gyári lakk lesz tátható. A hibátlan fényezésnek köszönhetően az autó magasabb áron értékesíthető.

KERÁMIA BEVONAT

A kerámia bevonat segít az autó tisztántarthatóságában és ennek köszönketően a fényezés karcolódását is minimalizálja. A felület hosszútávon csillogó és hidrófób marad. Olyan mint a wax csak nem 1-3 hét, inkább 1-3 év.

SZÉLVÉDŐ IMPREGNÁLÁS

A szélvédő impregnálás (vízlepergető szélvédőre) biztonságosabbá teszi az esőben való vezetést. Akár ablaktörlő használata nélkül is lehet közlekedni intenzív esőben is.

[Total: 0    Average: 0/5]